«Els Escacs són un joc per la seva forma, un art pel seu contingut i una ciència per la seva dificultat. Però si s’aprenen a jugar bé, es sentirá llavors una gran alegria» – Tigrán Petrosian

oBERTURA
oBERTURA
Aquest és un projecte que gira en torn el món dels escacs. El seu eix central és el llibre La Gran Diagonal, una curosa publicació que serveix de base per a després expandir-ne el contingut en altres formats que podreu trobar a la botiga.
el llibre
el llibre
Aquesta és una publicació que combina el contingut sobre escacs amb la delicadesa i cura pròpia del disseny i les arts gràfiques. Es tracta d’un recorregut transversal sobre el món dels escacs, de to divulgatiu i original, estructurat en tres blocs que pretenen demostrar perquè els escacs són un joc, un art i una ciència.
pòsters
pòsters
Element decoratiu per a clubs d’escacs o particulars que vulguin un pòster únic. La majoria representen postures que solen adoptar els jugadors quan juguen partides. Aquests gestos són típics i són senyal de la implicació mental i emocional del jugador a la partida.

cartes
cartes
Unes cartes o “cromos” pensades com a element divulgatiu del joc dels escacs, i en concret, del moviment de les peces, la seva forma i algunes de les seves particularitats i propietats. Són un acompanyament introductori per aquells que vulguin donar els seus primers passos al món dels escacs, o també una eina per qui els ensenya, ja siguin pares o professors.
samarretes
samarretes
 Els escacs són intensos, i qui s’hi entrega els viu amb sentiment. Aquestes samarretes són per vestir-los, perfectes per aparèixer a una competició amb una d’elles, deixant-li clar al contrincant que anem de debò, i que té davant un jugador que no menysté l’estil ni els detalls.
Botiga
BOTIGA
Descobreix els nostres productes, compra’ls i tels enviarem a casa

Marcel Duchamp

«Els escacs tenen tota la bellesa de l’art i molt més. les peces són les majúscules de l’alfabet que donen forma als pensaments; i aquests pensaments, tot component un disseny visual al tauler, expressen la seva bellesa de manera abstracta, com un poema»

Conferència a la New York State Chess Association al 1952

Subscriu-te a La Gran Diagonal

Rep jugades, consells i les últimes novetats de la nostra comunitat.