• Sant Pere de Vilamajor
  • ;

Som La Teva Botiga per la Vida Rural

Perquè viure al poble no és viure a la ciutat, des de l’Agrobotiga Ca l’Albert aprofitem la saviesa del camp per oferir-te productes de qualitat i proximitat per el dia a dia al poble.

Els Nostres Productes

A Ca l’Albert apostem per productes de productors locals i de proximitat, elaborats per els millors especialistes i de la millor qualitat. Sempre acompanyats del millor assessorament dels nostres especialites.

l’agrobotiga

Els origens de Ca l’Albert es remonten més de 60 anys enrere, quan ens dedicavem a la elaboració d’alimentació per a animals de granja.

Amb els anys hem entés que viure el poble comporta unes necesitats diferents i per aixo vem crear l’Agrobotiga. Un lloc on trobar productes i assesorament per facilitar gaudir al màxim de viure al poble.

Vina i t’ajudarem a tenir el jardí que vols, a cuidar les teves mascotes com es mereixen, a crear el teu primer hort o a gaudir d’aliments de productors locals.

Propers

La honestadat és la base de la nostra relació amb tu. 

Professionals

El coneixement és la clau per donar-te la millor solució.

compromesos

Els productors locals són garantia de qualitat i sostenibilitat.

#LASAVIESADELCAMP

A l’Instagram de Ca l’Albert trobaràs els millors consells, recomanacions i novetats. Tot el que necesites saber per guadir de la vida rural i els seus productes. Fes follow i el teu Instagram respirarà aires de poble.

CONTACTA’NS!

HORARI

Dill-Div: De 8:00 a 13:00h i de 16:00 a 19:00h. Diss: De 8:00 a 13:00h.

Teléfon

930 27 75 79

E-MAIL

hola@calalbert.cat

Direcció

Avinguda de Sant Nonet, 10-12. 
Sant Pere de Vilamajor, 08458, Barcelona.

#LASAVIESADELCAMP

Segueix-nos a Instagram

w

WHATSAPP

Subscriu-te al nostre canal

50€ de regal

Participa al nostre sorteig